Terug naar nieuwsoverzicht

Caudalie Adviesdag Vrijdag 3 maart 2023

De allerbeste verzorgingsroutine voor jouw huid?
Daar helpen we jou met heel veel plezier mee in de apotheek! En daarom organiseren we een unieke Caudalie-belevingsdag!

Op vrijdag 3 maart 2023 kan jij gratis ontdekken hoe jouw huid ervoor staat op vlak van hydratatie, densiteit, UV-schade en veroudering door gebruik van een unieke diepte-analyse. Onze Caudalie-consulente Anke begeleidt jou dan in het opstellen van jouw verzorgingsroutine om de beste resultaten te boeken op vlak van jouw specifieke behoeften.
De analyse gebeurt na afspraak (30minuten per persoon) en is volledig gratis. Reserveer dus nu jouw plekje tussen 10h en 12h.

Neem je liever deel aan een workshop zodat jij alle tips en tricks leert om de verzorgingsproducten van Caudalie te gebruiken met maximaal resultaat? Dan ben je heel welkom om 14h, dan kan jij met het professionele advies van Anke alle producten uitproberen en het Caudalie-gevoel ervaren.
Breng gerust een vriend(in) of familielid mee, we maken er een gezellige namiddag van!

Maar uiteraard ben je ook meer dan welkom om ‘full option’ te gaan en je in te schrijven voor zowel de huidanalyse als de workshop!

Heel de dag staat in het teken van de Caudalie ervaring en omdat dat altijd een beetje feest is, worden er ook vele stalen, gratis productjes en cadeautjes voorzien. Wij kijken er alvast heel erg naar uit en hopen jou te mogen verwelkomen.

Inschrijven kan via mail naar apotheek.meersschaut@telenet.be of telefonisch via 053/62.40.40
(Plaatsjes zijn beperkt, vol = vol)

Terug naar nieuwsoverzicht