Over ons

Persoonlijk en professioneel advies -in alle discretie- is waar wij voor staan. U kan steeds bij ons terecht met al uw vragen over gezondheid en welzijn.

Sportvoeding en -supplementen zijn een van onze stokpaardjes. Zowel recreatieve als (semi-)professionele atleten kunnen bij ons terecht voor aangepast en persoonlijk advies om zo de sportieve doelen te bereiken. Door te werken met verschillende kwalitatieve sportgamma’s bieden wij een onafhankelijke en professionele aanpak op maat van jouw profiel. Je kan bij ons terecht met al jouw vragen over prestatie, (sport-)voeding, spierherstel en blessures.

Niet alleen uw innerlijk, maar ook uw uiterlijk welzijn is belangrijk voor ons… We beschikken over een uitgebreide kennis en dito aanbod van dermatologische en cosmetische producten voor elk huidtype zodat wij u hier perfect in kunnen begeleiden. Op regelmatige basis zijn er adviesdagen en workshops waaraan u kan deelnemen.

Verder bieden wij een uitgebreid gamma aan thuiszorgmateriaal, bandages, braces en diergeneeskunde. Ook het huren van een aerosoltoestel of krukken is mogelijk.

Om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen inzake gezondheid, geneesmiddelen, dermatologie en sport, scholen wij ons continu bij via post-universitaire opleidingen en seminaries. Zo blijven we steeds optimaal op de hoogte van alle evoluties binnen deze topics en kunnen we jou steeds te woord staan met wetenschappelijk up-to-date advies.

Charlotte Meersschaut

Apotheker-titularis met een passie voor sport
Charlotte begeleidt jou met De Sportapotheek naar betere sportieve prestaties

Rosita Destrooper

Adjunct-apotheker met een passie voor een gezonde levensstijl.
Rosita begeleidt jou via Gezond (W)eten naar gezondheidswinst.
Op een haalbare en duurzame manier, zonder dieet!