Terug naar nieuwsoverzicht

De Sportapotheek is online!

Het is ondertussen wel algemeen bekend dat Apotheek Meersschaut een groot hart heeft voor sport en sporters: een groot assortiment sportvoeding, uitgebreide uitleg over fueling voor/tijdens/na inspanning, aandacht voor typische sporterskwaaltjes, info over de zin en onzin van bepaalde supplementen,…

Ik schrik er soms van dat sporters tientallen kilometers afleggen voor die gepassioneerde uitleg in Aaigem. Blijkbaar maakt deze ècht wel het verschil! Dus om mijn tips en advies voor sporters van ver én dichtbij beschikbaar te maken, startte ik sinds november 2020 de Instagram account @desportapotheek. Sinds begin april dit jaar is daar nu ook de website www.desportapotheek.com bij gekomen, en daar ben ik bijzonder trots op!

De website biedt tekst en uitleg over mijn passie voor sport en wetenschap, over mijn motivatie om juiste én persoonlijke informatie te bieden aan sporters in een wereld die uitpuilt van info en producten die  helaas niet allemaal even koosjer zijn.

Wil je graag weten hoe je het beste uit jezelf naar boven haalt op training/wedstrijd en eindelijk die hindernissen overwint waar je tegenaan botst, dan kan je een afspraak maken voor een persoonlijke sessie waarin we dieper ingaan op jouw (sport)voedingsgewoonten. Rekening houdend met jouw doelstellingen, jouw train/werk/rust ritme en eventuele onderliggende aandoeningen of kwaaltjes, komen we zo tot de beste strategie betreffende (sport)voeding en supplementen voor jou als sporter én als mens!

Ben jij dus ook een gedreven sporter en ben je benieuwd naar wat jou zou helpen om je prestaties te verbeteren, zònder daarvoor iets te hoeven wijzigen aan jouw training? Neem eens een kijkje op de website, schrijft je in op de nieuwsbrief, maak een afspraak, snuffel eens rond op de webshop of stuur een mailtje naar charlotte@desportapotheek.com! Samen zetten we stappen vooruit, want 1 + 1 = 3!

Terug naar nieuwsoverzicht