Terug naar nieuwsoverzicht

De Sportapotheek

2021 is intussen op kousenvoeten van start gegaan, maar wij willen het niet nalaten om jou een goede gezondheid en heel veel geluksmomenten te wensen voor het komende jaar!

En daar willen we heel graag nog een heel sportief jaar met mooie uitdagingen aan toevoegen ook! Want zoals je misschien wel al weet, zijn wij gespecialiseerd in advies en het begeleiden van sporters in de keuze van hun sportvoeding en -supplementen. In november 2020 zijn we gestart met afzonderlijke social media en een nòg persoonlijkere aanpak: we bieden persoonlijke sessies aan waarin we heel individueel kijken naar de behoeften, doelstellingen en hindernissen van de sporter om zo samen een optimale voedings- en supplementstrategie uit te werken. Op die manier kunnen we samen de sportieve prestaties verbeteren, zònder zelfs nog maar iets te veranderen aan training! Geweldig toch?

De feedback die we van de sporters ontvangen is unaniem positief en ook Charlotte voelt zich als een vis in het water met dit nieuwe project. Het is de samensmelting van een passie voor sport met de adviesrol, wetenschappelijke insteek en persoonlijke aanpak van een apotheker.

Wij gaan hier in 2021 voor de volle 100% voor! Wil jij ook graag kijken wat een optimalisatie van (sport)voeding voor, tijdens en na training kan opbrengen? Ben je benieuwd naar wat voor tips en advies De Sportapotheek geeft?
Volg ons dan zeker op Instagram en Facebook of contacteer ons via charlotte@desportapotheek.com

https://www.instagram.com/desportapotheek/

https://www.facebook.com/sportapotheek/

 

Terug naar nieuwsoverzicht